FrP politiker Mazyar Keshvari krever at regjeringen boikotter Iran umiddelbart. 

– Regjeringen må sanksjonere mot Iran og det før landet besitter atomvåpen, sier han.  

Bakgrunnen for kravet er at Iranske myndigheter de seneste dagene har kommet med en rekke trusler i forbindelse med prøveskyting av Shahab 3-raketter som har en rekevidde på 2000 kilometer. Mazyar Keshvari (27) som er bystyrerepresentant for FrP i Oslo, vararepresentant til Stortinget, sentralstyremedlem i FpU og politisk flyktning fra Iran reagerer veldig sterkt på utviklingen i opprinnelseslandet.    

- Jeg håper at utenriksminister Jonas Gar Støre og regjeringen snart våkner fra sin dvale og boikotter terrorregimet i Iran umiddelbart. Irans fremste eksport vare er terrorisme, hat, frykt og destabilisering av nabolandene. Det er veldokumentert at regimet bidrar til urolighetene i Irak, Afghanistan, Libanon og resten av Midt-Østen gjennom finansiering av terrororganisasjoner som Hamas, Hizbolla, Islamsk Hellig Jihad og en rekke andre.     

 - Norske myndigheters feilslåtte politikk er med på å sette hele verdensfreden i fare. Ved å tilføre dette islam-fascistiske regimet med atomambisjoner ressurser og teknologi, samt ha nære diplomatiske relasjoner så legitimerer de og opprettholder de regimets eksistens, forklarer Keshvari.  

Keshvari mener at regjeringen har en feil strategi ovenfor regimet i Iran.  

- De øvrige partiene og venstresiden spesielt er så naive at de skal løse alle verdens problemer gjennom dialog. Dersom vi ser resultatene av den form for diplomati og dialog regjeringen tar til orde for, så viser det seg helt klart at det er en mislykket form for dialog.

 

- For hvordan ellers kan de forklare at forholdene for sivilbefolkningen har blitt ekstremt forverret etter den islamistiske revolusjonen i 1979? Hvordan ellers kan de forklare at Iran satte rekord i henrettelser i 2007? Og hvordan kan de forklare at 150 barn skal bli henrettet i løpet av året, til tross for at regimet har undertegnet FNs barnekonvensjon som forbyr henrettelse av mindreårige, spør han og legger til:

 

- Når medisinen ikke virker er ikke løsningen å pøse på med mer medisin. Når dialog og diplomati ikke virker må man endre strategi, og det før landet besitter atomvåpen.

 

Han reagerer også sterkt på at regjeringen ønsker å fremstå som en fredsnasjon som handler etisk.

 

- Regjeringen er tilsynelatende veldig opptatt av etisk handel og verdiskapning, noe de prediker i alle sammenhenger. Men regjeringen har tydelig vist omverden at Norge driver med grenseløst hykleri ved å investere og handle med ett av verdens verste terror stater.

 

Bystyrepolitikeren er mektig lei av regjeringens utenrikspolitikk og synes at Støres form for dialog og diplomati minner om Chamberlain som i 1938 trodde han hadde sikret vår tids fred.

 

- Vi ser dessverre gang på gang at denne regjeringen har en totalt urealistisk tro på sine evner til å skape fred gjennom dialog. Det ser vi i forhold til Iran, og vi har sett det før i Siri Lanka og ikke minst når de som eneste vestlige land omfavnet terroristorganisasjonen Hamas. For vår egen sikkerhets skyld håper jeg at denne regjeringen får en avløsning. For disse tyrannene i islamske presteregimet i Iran har en ideologi som er like forferdelig som Nazistenes. Noe som har kommet klart til utrykk gjennom de mange uttalelsene til president Mahmoud Ahmadinejad om jøder, Holocust og utslettelsen av staten Israel, avslutter Keshvari.   

  

Tips oss hvis dette innlegget er upassende